האקדמית גורדון משיקה את החללית הטכנולוגית הראשונה בישראל | האקדמית גורדון - המכללה לחינוך

לימור הררי, ראש מחלקת חדשנות וטכנולוגיה בהוראה, וקארן גרינברג, מרצה ומדריכה פדגוגית, התארחו ב-30.10.19 בתוכנית הבוקר של פאולה וליאון רוזנברג בערוץ 12. השתיים הציגו בפני פאולה וליאון את הניידת הטכנולוגית החדשה של המכללה שתאפשר לסטודנטים שלנו לשלב בבתי הספר והגנים את הכלים הטכנולוגיים הכי חדשים המותאמים לשיטות ההוראה של המאה ה-21. ככה מובילים היום למצוינות בחינוך!

לאתר החללית הטכנולוגית לחצו כאן

לאחר שנה של פיתוח משיקה האקדמית גורדון את החללית הטכנולוגית הראשונה בישראל, ששמה ’21 Gordon’s spaceship. בחללית הושקעו כחצי מיליון ₪ והיא מצוידת במגוון טכנולוגיות, וביניהן אייפדים, רובוטים, מציאות רבודה, מציאות מדומה ועוד טכנולוגיות חדשניות. החללית תעבור בין גני הילדים וביה”ס ברחבי הארץ במטרה להנגיש מגוון רחב של טכנולוגיות (בדגש על אזורי הפריפריה) וליצור מרחב של חוויית למידה המקדמת חשיבה יזמית, עתידנית, יצירתית וגמישה.

הניידת הטכנולוגית שנקראה ’21 Gordon’s spaceship’, תאפשר לסגל האקדמי להתנסות בתהליכי יצירה ויזמות וכפועל יוצא תשמש כמודל להוראה חדשנית. גם סטודנטים של האקדמית גורדון יוכלו להזמין את תלמידיהם להתנסות בטכנולוגיות החדשניות וכך לתרגל בעצמם הוראה המותאמת לעידן הטכנולוגי של היום עוד לפני סיום לימודיהם.

הגב’ לימור הררי, ראש מחלקת חדשנות והוראה באקדמית גורדון:
"החללית שלנו ’21 Gordon’s spaceship’ תאפשר לסטודנטים ליישם את הידע הטכנו-פדגוגי החדשני ביותר שאותו אנו מקנים. אין לי ספק כי הבוגרים שלנו, אותם אנו רואים כשגרירים לחדשנות בהוראה יביאו למערכת החינוך רוח חדשה, יעוררו סקרנות, יצירתיות ולמידה אקטיבית בקרב התלמידים, ילוו וינחו את התלמידים להפוך רעיונות לממשיים בעזרת מגוון כלים טכנולוגיים חדשניים. דיסני אמר כי ״אתה יכול לחלום ולעצב את המקום היפה ביותר בעולם, אך נדרשים אנשים כדי להפוך את החלום למציאות״. אני מאמינה, כי חשוב כחברה שנראה במורים שלנו מעצבי ומאפשרי חלומות עבור הילדים שלנו״.

לאתר החללית הטכנולוגית לחצו כאן