סטודנטיות וסטודנטים יקרים,

האקדמית גורדון עמכם בתקופה קשה זו.

בעמוד זה נרכז מידע שימושי ונעדכן מידי יום.

הקו החם שלנו ממשיך כל העת לעמוד לרשותכם (ראו בהמשך).

מאחלים ימים שקטים ורגועים.

• מרחבים מוגנים במכללה

שלום רב

להלן רשימת המרחבים המוגנים במכללה:

בניין כניסה

קומה 600 - ממ"ד חדר 608

קומה 500 - ממ"ד באולפן

קמה 400 - משרד  שכר

קומה 300 - ממ"ד 307 (מול חדר הבריחה)

כל מסדרון החדשנות מול הקפיטריה

בניין דרומי

מקלטים בקומת המרתף

• קו חם לתמיכה רגשית

לאור המצב הבטחוני פתחנו מוקד של "קו חם" לתמיכה רגשית עבור כל מי שמרגיש מצוקה.

להלן מספרי הטלפונים לקו החם:

• ד"ר מרב מדמוני-אזולאי, דקנית הסטודנטים: 048590174
    • גב' קרין בראון, יועצת המסלולים הדו-חוגיים והתואר השני: 048590178
    • גב' לאה שובל, יועצת המכינה, והחד-חוגיים: הגיל הרך ואנגלית: 048590156

בנוסף, ניתן לפנות גם אל צוות התמיכה והליווי של מרכז "נקודת מפגש" של האקדמית גורדון, הערוך לסייע בכל פניה.

השאירו פרטים בקישור כאן >> ונחזור אליכם במהרה.

כולנו תפילה ותקווה שהאירועים יסתיימו במהירה, וממשיכים להישמע להנחיות פיקוד העורף. נשלח עדכונים והנחיות בעת הצורך.

אנחנו מחזקים את אנשי ונשות אזורי העימות ואת כוחות הבטחון.

בברכה,

פרופ' יואל מנספלד והנהלת המכללה

• דחיית פתיחת שנת הלימודים לתאריך 3.12

שלום רב,

ברצוני להביא לידיעתכם כי האקדמית גורדון הינה חלק מ-63 מוסדות להשכלה גבוהה במדינת בישראל (אוניברסיטאות ומכללות), אשר החליטו פה אחד על דחיית שנת הלימודים תשפ"ד לתאריך- 3.12.2023.

אי לכך, תחילת השנה הרשמית במכללה הינה 3.12, כאשר המכללה עושה ותעשה כמיטב יכולתה על מנת לא לפגוע במשך וברציפות שנת הלימודים ולסיים את שנת הלימודים בחריגה קטנה ככל האפשר מהמועד שנקבע בלוח השנה האקדמי המקורי.

בברכה,

פרופ' יואל מנספלד
    נשיא האקדמית גורדון לחינוך

• We opened a hotline for emotional support

Dear international students of Gordon College of Education,
    In light of the uncertain situation, we opened a hotline for emotional support for anyone
    who feels distressed. Here are the phone numbers for the hotline:

Dr. Meirav Madmoni-Azulai, Dean of students: 048590174
    Ms. Karin Bar-On, Counselor: 048590178
    Ms. Leah Shoval, counselor of the English department: 048590156

In addition, the support team of the "Meeting Point" Center is here for you at any moment.

Please leave details here, and they will get back to you as soon as possible.

Please feel free to contact Nurit Barzilay (0544-213389) for any issue whenever needed.

Our hearts are with the residents of the south of Israel and the security forces, we wish for peaceful days.

Sincerely,
    Prof. Yoel Mansfeld and the college management team

• תודה על תרומתכם למען החיילים

אנו מבקשים להודות לסטודנטים ולחברי הסגל אשר תרמו למען חיילי צה"ל.

בזכות תרומתכם, נרכשו מזרונים למען חיילים המשרתים בצפון.

יישר כוח.

במקביל, נעדכן כי המכללה רכשה ורוכשת מאות פרטי לבוש, מזון וציוד עבור לוחמינו.
    כולנו מחזקים את כוחות הביטחון בכל החזיתות!

• אגרת מנשיא המכללה 8.10.23
    שלום למשפחת האקדמית גורדון, חברי/ות סגל, סטודנטים/ות יקרים,
    מדינת ישראל חווה את אחד האירועים הקשים מיום היווסדה. הקולות, התמונות והחדשות קשים מנשוא. הלב מסרב להאמין.
    המכללה האקדמית גורדון מחזקת את ידי כוחות הביטחון, תושבי עוטף עזה ותושבי הצפון. אלה ימים קשים ומאתגרים לכולנו ואי הוודאות לגבי האירועים בימים ובשבועות הקרובים גבוהה. נוכח המצב, המכללה מתארגנת למציאת פתרונות הולמים לסוגיות ההוראה ודרכי ההוראה בתקופה הקרובה.
    בהזדמנות זו, אנו מבקשים גם לחזק את ידם של תלמידנו, אנשי הסגל המנהלי והאקדמי המגויסים בחזיתות השונות. אנו תקווה כי המצב יאפשר לשוב לפעילות אקדמית סדירה ומלאה כמה שיותר מהר. עדכונים יועברו לכם בדוא"ל ודרך אתר האינטרנט של המכללה. אנא עקבו אחר עדכונים אלה ופעלו בהתאם.
    תנחומינו הכנים למשפחות השכולות, החלמה מהירה ומלאה לפצועים, ובירכת חיזקו ואימצו לחטופים, השבויים ומשפחותיהם. אנו מקווים שכל הנעדרים והשבויים ישובו בקרוב לחיק משפחתם.
    אציין כי המכללה רוכשת ברגעים אלו ציוד, לבוש ומוצרי מזון עבור חיילינו. אנו מזמינים את מי מכם שמעוניין - להצטרף למיזם, הודעת דוא"ל תשלח בנפרד.
    כמו"כ, אני מבקש להזכירכם כי הקמנו קו חם עבורכם ומרכז לתמיכה נפשית לכל הזקוק/ה לאוזן קשבת.
    בברכת ימים שקטים ורגועים,
    פרופ' יואל מנספלד – נשיא, בשם הנהלת המכללה